Kretsråd 12 november i Lund

Naturskyddsföreningens kretsar i Skåne inbjuds till kretsråd söndag 12 november, preliminärt klockan 13–17 i Lund. Som vanligt blir det tillfälle för alla att ta upp frågor av gemensamt intresse, tipsa varandra om era erfarenheter och initiera samarbeten! Om ni har förslag på frågor som ni vill ta upp, meddela oss i förväg så vi kan förbereda det. Vi räknar med att
skicka ut mer information om mötet senast ett par veckor i förväg. Varje krets får utse en eller flera representanter till kretsrådet.

Det är riksstämma nästa år, 2018, och jag föreslår att vi ägnar lite tid åt att diskutera hur vi kan förbereda oss inför stämman. Det kan ju finnas angelägna ämnen att skriva motioner om, gärna tillsammans. Riksstämman ska fastställa nya verksamhetsriktlinjer för en kommande fyraårsperiod och det är ett viktigt styrdokument för föreningen. Det blir också en länsstämma
under våren.

 

Välkomna!

Margit Anderberg, kretsrådsordförande manderberg@bredband.net

Dela

Kommentera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *